AcasăNewsA gasit solutia sa scape mai repede! Gica Popescu isi scrie memoriile...

A gasit solutia sa scape mai repede! Gica Popescu isi scrie memoriile dupa gratii

Condamnat la trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor, Gica Popescu este incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Fostului mare international roman i-a expirat perioada de carantina, iar comisia a decis ca Popescu poate sa ramana la Rahova pentru a-si executa pedeapsa in regim inchis.

Popescu a depus, deja, prin intermediul avocatilor sai, o contestatie la decizia prin care a fost condamnat si asteapta sa vad daca demersul sau va avea succes si va putea fi eliberat cat de curand.

In cazul in care contestatia nu-i va impresiona pe magistrati, Gica Popescu are si o alta tactica pentru a scapa mai repede de perioada de detentie.

Conform ring.ro, fostul capitan al Barcelonei si al nationalei de fotbal a Romaniei este decis sa-si scrie memoriile dupa gratii, acest demers asigurandu-i o reducere semnificativa a perioadei petrecute in inchisoare.

Si este evident ca Popescu are ce sa scrie intr-o carte daca ne gandim ca a jucat la cateva dintre cele mai tari cluburi din Europa, a marcat 16 goluri in 115 selectii la nationala Romaniei si a castigat mai mult de o duzina de trofee, fiind campion in patru tari diferite (Romania, Olanda, Spania, Turcia) si trecandu-si in palmares Cupa UEFA si Supercupa Europei cu Galatasaray Istanbul.

author avatar
Cristi Ionita
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger