AcasăNewsA gasit o mapa plina cu euro in fata primariei din Copsa...

A gasit o mapa plina cu euro in fata primariei din Copsa Mica. A impresionat pe toti cu urmatorul sau gest!

Gestul unui tanar din Copsa Mica a impresionat un oras intreg. Toti spun ca povestea barbatului ar trebui sa serveasca drept model pentru toti romanii.

Zilele trecute, Radu Doda a gasit o mapa, in fata primariei din Copsa Mica. A deschis-o pentru a vedea cui apartine si a observat ca e plina cu bani. Nu s-a gandit nicio clipa sa-si insuseasca cei aproximativ 7.000 de lei, ci s-a grabit sa mearga la politie, pentru a preda mica avere. Spre fericirea proprietarului, care a realizat destul de tarziu ca mapa i-a cazut din masina, suma de bani a ajuns la politie, de unde si-a recuperat-o intr-un final.

Gestul i-a impresionat pe oamenii din Copsa Mica, dar si pe edilul din oras, care a tinut sa-i multumeasca tanarului cu simt civic. „Ii multumesc public. Mapa, cel mai probabil, a cazut din masina celui care a pierdut-o. A plecat la Medias, unde si-a dat seama ca nu mai are mapa. Pana s-a intors, banii si documentele erau predate deja Politiei orasului”, a declarat primarul Daniel Mihalache, conform mediasinfo.ro.

Sursa foto: e-prahova.ro

795 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger