AcasăNewsA furat o sticlă de whisky de 8.000 de dolari. Judecătorii americani,...

A furat o sticlă de whisky de 8.000 de dolari. Judecătorii americani, nemiloși cu un român / Ce pedeapsă riscă bărbatul

romanA furat o sticlă de whisky de 8.000 de dolari. Judecătorii americani, nemiloși cu un român / Ce pedeapsă riscă bărbatul

Marian Firu, un român în vârstă de 50 de ani stabilit în SUA, riscă să își petreacă următorii zece ani în închisoare, după ce a furat o sticlă de scotch care costă aproape 8.000 de dolari.

Departamentul de Poliție al orașului american Jackson (Teton, Wyoming) l-a acuzat vineri, 2 decembrie, pe Marian Firu, un român în vârstă de 50 de ani, de furtul unei sticle de scotch în valoare de 8.000 de dolari. Infracțiunea a fost comisă cu o lună în urmă într-un magazin local de băuturi alcoolice, potrivit publicației americane Cowboy State Daily.

Riscă 10 ani de închisoare și o amendă de 10.000 de dolari

Dacă va fi găsit vinovat, românul riscă pe lângă cei 10 de închisoare și o amendă de 10.000 de dolari. Mai mult, el a fost surprins cerșind pe străzi, în data de 21 noiembrie.

O polițistă din orașul american Jackson l-a observat pe român în timp ce le cerea bani trecătorilor.

Pe 2 noiembrie, ofițerii Departamentului de Poliție din Jackson au răspuns la un denunț conform căruia cineva a furat o sticlă de scotch Dalmore, vechi de 35 de ani și care costă aproape 8.000 de dolari, de la The Liquor Store, a declarat vineri Lt. Russ Ruschill, directorul de comunicare al departamentului de poliție local.

Ofițerul de poliție Paul Jacobson a văzut imagini ale camerei de securitate care arată „o persoană care seamănă într-adevăr cu Firu „luând sticla de pe raft și îndesând-o la brâul pantalonilor”, a spus Ruschill.

author avatar
Andreea Vlad
468 afisari

7 COMENTARII

  1. stanchi

    rank 2

    Tine ma.ta cu dintii de pùlla in gura mätii éxcrement imputit valy9

    Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lábàgiilor pedérasti mùisti . Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Rușii mobilizați trimiși în Ucraina se bazează pe pachetele cu alimente trimise de familii. Au ajuns să mănânce porumb de pe câmp https://ziare.com/ucraina/ucraina-razboi-rusia-invazie-iarna-soldati-mobilizati-echiamente-hrana-rude-1776323?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

  2. Inca un motiv pentru americani de a ne cere vize de intrare in USA
    Acest demn reprezentant al romanilor in USA este motivul
    Si totusi ma intreb ce-i impiedica pe americani sa-l agate de o creanga pe distinsul minoritar drept exemplu pentru alte inaripate duse la ciordit sau cersit ?
    Ca noi nu o sa ne suparam pe ei daca ar proceda asa .

    • 10.000 dolari pe o sticla de 8000 ?
      Aoleo…mai bine o cumpara…
      Ia sa faca si Predoiu, ginere de inculpat, asa legi penale sa vezi daca mai fura unu’.La noi se da cu suspendare si ala mai fura o tura.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger