AcasăNewsA fost sau nu a fost Elon Musk în România? MAI pune...

A fost sau nu a fost Elon Musk în România? MAI pune capăt controverselor – DEZVĂLUIRI!

(sursa foto: Twitter/elonmusk)

A fost sau nu, până la urmă, Elon Musk în România? E o curiozitate pe care au avut-o destul de mulți români, mai ales în contextul în ultimele zeci de ore a vuit Internetul despre posibila prezență a miliardarului fondator al Tesla şi SpaceX, la Castelul Bran, la o petrecere de Halloween.

În ciuda tuturor zvonurilor, nici miliardarul Musk și nici celebra actriță Angelina Jolie nu au ajuns în România, pentru a participa la această petrecere. Cel puțin asta reiese din spusele a două surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru Libertatea.

La petrecerea „bogaților lumii”, de la Castelul Bran, ce a avut loc duminică noapte, au participat, între alții, Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Nu și cunoscutul om de afaceri al cărui nume e asociat cu Tesla și SpaceX, și nici celebra vedetă de la Hollywood.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat pentru sursa citată un înalt ofițer din MAI.

Oficial din MAI: „Elon Musk nu a intrat în România”

Luni dimineață, publicația menționată a obținut confirmarea de la doi oficiali, din cadrul MAI, că „Elon Musk nu a intrat în România”. Iar unul dintre ei a susținut că „nici Angelina Jolie nu a intrat în România”.

Pe de altă parte, Sorin Constantinescu, fost consilier al Guvernului în domeniul jocurilor de noroc, a anunţat că oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru o fotografie care să demonstreze că Elon Musk se află în România. Citiți mai multe AICI.

Maye Musk vine după fiul său în România. Ce va face mama miliardarului Elon Musk la București

Cine e singurul românul invitat de Elon Musk la Bran? Deține o afacere în high tech și e foarte apropiat de fondatorul Tesla

Miliardarii lumii, petrecere de Halloween la Bran! Primele imagini de la eveniment / Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience – FOTO/VIDEO

author avatar
Andrei Coman
461 afisari

1 COMENTARIU

  1. Să-mi bag poola, de asta nu am eu pulover pe gât. Deoarece nu știu dacă Eolian Muc a venit sau nu în România. Ori suntem o nație de retarzi ori nu. Auzi ce îngrijorări are clasa muncitoare. Suntem de toată poola.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger