AcasăNewsA fost retinut interlopul care i-a sapat groapa unui parlamentar

A fost retinut interlopul care i-a sapat groapa unui parlamentar

sursa foto: 7est.ro

Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi au decis sa-l retina, pentru 24 de ore, pe interlopul Vandam Constantin.

sursa foto: 7est.ro

Vandam Constantin a devenit celebru dupa ce a intrat in conflict cu senatorul Ionel Grigoroaei. Cei doi au impartit pana de curand o vila, insa au inceput sa se razboiasca pe cladire.

Senatorul Ionel Grigoroaei a „uitat” sa mai plateasca ratele la un credit luat, a pierdut corpul de cladire in care locuia familia sa in dauna bancii, iar familia lui Vandam Constantin a castigat corpul de cladire la licitatie.

Din momentul in care a devenit, practic, stapan pe intreaga cladire, Vandam Constantin, impreuna cu apropiatii sai, au recurs la presiuni si actiuni de tip mafiot pentru a-i determina pe membrii familiei senatorului Ionel Grigoroaei sa paraseasca respectiva cladire.

In urma cu cateva luni, Vandam Constantin si apropiatii sai chiar au sapat mai multe gropi in curtea casei, semn ca ar intentiona sa-i ingroape pe cei din familia senatorului.

Senatorul Ionel Grigoroaei a depus mai multe plangeri impotriva interlopului, iar Vandam Constantin a fost retinut in cele din urma, fiind acuzat de furt, distrugere si tulburare de posesie.

Magistratii urmeaza sa decida, joi, daca Vandam Constantin va fi arestat preventiv, pentru 30 de zile. Reprezentantii interlopului sustin ca totul se intampla pe motiv ca „sunt presiuni pe care domnul senator le face in continuu. Dreptul de proprietate al lui Vandam Constantin este terfelit pentru simplul fapt ca este tigan. Vom face plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului”.

author avatar
Cristi Ionita
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger