AcasăNewsA fost prins criminalul tinerei romance decapitate in Franta

A fost prins criminalul tinerei romance decapitate in Franta

O stire venita pe surse internationale ingrozea toata lumea, zilele trecute, Emanuela Mereuta, o tanara romanca de numai 20 de ani, gasindu-si sfarsitul in Franta.

Emanuela Mereuta, o galateanca de numai 20 de ani, a plecat la munca in Franta, dupa ce s-a ales cu doi copii si fara job de pe urme unui mariaj esuat.

Tanara activa, printre altele, ca dama de companie, desi le spusese parintilor ca este ospatarita. Emanuela a fost gasita de politistii francezi cu gatul taiat si intr-o balta de sange.

Investigatiile facute de acestia i-au dus catre un francez de 21 de ani, recunoscut cu probleme psihice. Concediat de la firma la care lucra, barbatul s-a razbunat pe prima persoana iesita in cale, iar Emanuela a avut ghinionul sa-i stea in cale.

Conform viata-libera.ro, francezul nu s-a predat, ba chiar i-a atacat pe politisti cu o arboleta si a fost prins cu mari eforturi.

Romani si francezii din zona in care traia Emanuela Mereuta au anuntat ca vor strange bani, mana de la mana, pentru a-i dona urmasilor acesteia, in timp ce Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a anuntat ca este gata sa dea 4.000 de euro, suma necesara pentru repatrierea corpului neinsufletit.

sursa foto: viata-libera.ro

author avatar
Cristi Ionita
886 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger