AcasăNewsA fost inmormantata victima lui Silviu Lung

A fost inmormantata victima lui Silviu Lung

Durere maxima in localitatea olteneasca Motatei, unde sambata la pranz a fost inmormantat Constantin Nitu, barbatul care si-a pierdut viata intr-un accident de circulatie produs de Silviu Lung, fost mare portar al nationalei de fotbal.

Sute de oameni, cunoscuti si apropiati ai familiei Nitu, l-au condus pe Constantin pe ultimul drum. Toti ce prezenti la inmormantare au avut numai cuvinte de lauda la adresa acestuia.

In afara slujbei cu ajutorul careia putea sa aiba grija de sotie si cei trei copii ai sai, Romania TV anunta ca barbatul facea zilnic naveta, aproximativ 150 de kilometri dus-intors, pentru ca cei doi copii mai mari sa urmeze cursurile unor licee din Craiova.

De altfel, in momentul in care s-a produs accidentul de circulatie, Constantin Nitu era insotit de baiatul de 15 ani si de fata de 17 ani, ambii raniti grav in accident. De altfel, adolescenta inca nu a iesit din coma indusa.

Grabindu-se spre Craiova, Silviu Lung a apasat prea tare pedala de acceleratie intr-o curba periculoasa, a intrat pe contrasens, iar Mercedesul pe care il conducea s-a izbit in plin de masina Renault condusa de Constantin Nitu.

Convins ca este vinovat de producerea accidentului, Silviu Lung a fugit din spital si s-a refugiat de cateva zile in locuinta proprie. Fostul mare portar al nationalei de fotbal a Romaniei a precizat ca va face totul posibil pentru a ajuta familia victimei, dar se pare ca nu a intrat, pana acum, in legatura cu urmasii lui Constantin Nitu.

Conform ultimelor informatii venite din partea anchetatorilor, Lung este cercetat in stare de libertate si risca pana la cinci ani de inchisoare pentru ucidere din culpa.

Apropiatii familiei Nitu se tem ca sotia victimei si copiii nu se vor descurca fara ajutorul capului familiei.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
737 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger