AcasăNewsA fost impuscat pentru ca si-a aprins o tigara!

A fost impuscat pentru ca si-a aprins o tigara!

Este incredibil, dar iata ca se poate. Un cantaret american de muzica country si-a gasit sfarsitul pentru ca si-a aprins o tigara.

Wayne Mills si-a gasit sfarsitul intr-un bar din Nashville dupa ce a fost impuscat de proprietarul acestuia, pentru ca si-a aprins o tigara in separeul dedicat nefumatorilor. Un echipaj de ambulanta i-a acordat primul ajutor artistului, iar mai apoi l-a transportat la spital, insa acesta a murit cateva minute mai tarziu.

In prezent, politia a deschis o ancheta si investigheaza declaratia patronul localului. Barbatul sustine ca a deschis focul in legitima aparare. Ba mai mult, el a povestit anchetatorilor ca intre el si Wayne Mills izbucnise o cearta pentru ca muzicianul insista sa fumeze in zona rezervata nefumatorilor. Potrivit Sky News, tensiunile intre cei doi au escaladat si asa s-a ajuns la conflictul armat. Pentru moment, agresorul nu a fost arestat.

Wayne Mills avea 44 de ani si o experienta de peste 15 ani in industria muzicala de peste Ocean. Canta intr-o formatie care ii purta numele si a sustinut numeroase concerte in campusurile universitare din Statele Unite. Se pregatea sa isi lanseze cel de-al saptelea album, „Long Hard Road”.

author avatar
Andra Nesu
980 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger