AcasăNewsA fost identificată fetița ucisă și arsă pe un câmp din Arad!...

A fost identificată fetița ucisă și arsă pe un câmp din Arad! Anchetatorii l-au reținut pe criminal / Detalii șocante din anchetă

fetitaA fost identificată fetița ucisă și arsă pe un câmp din Arad! Anchetatorii l-au reținut pe criminal / Detalii șocante din anchetă

Anchetatorii au reuşit să identifice fetiţa care a fost ucisă şi incendiată pe un câmp din judeţul Arad. Cadavrul copilei a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic.

O femeie şi un bărbat – care ar fi mama biologică şi tatăl vitreg – au fost duși la audieri. Oamenii legii trebuie să afle nu numai cum a fost ucisă şi incendiată fata, dar şi de ce familia nu a reclamat dispariţia mai mult de 48 de ore.

Deși nu a recunoscut nimic, bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost reținut marți dimineață. Acesta va fi prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. În fața procurorilor va ajunge și mama fetei.

Copila, ucisă când mama ei era la maternitate

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a rămas acasă cu fetița de patru ani și cu un băiat de trei ani, deoarece mama copilei ucise era în maternitate, deoarece abia născuse cel de-al treilea copil.

Din spusele individului, fetița ar fi alunecat în baie și s-ar fi lovit cu capul de podea. Lovitura i-ar fi fost fatală! Tatăl vitreg nu a chemat ajutoare, ci a decis să scape de cadavru, aruncându-l pe un câmp. Criminaliștii susțin că bărbatul i-a dat apoi foc ca să șteargă urmele.

Potrivit necropsiei, fetiţa ar fi murit din cauza unei lovituri la cap. Decesul a avut loc cu o zi-două înainte să fie găsită. Oamenii legii au identificat şi un indiciu extrem de important, un fir de păr de aproximativ 22 cm, care a fost găsit în pumnul închis al mâinii drepte a fetiţei. Anchetatorii au mai stabilit că a fost omorâtă imediat după ce a luat masa.

author avatar
Andreea Vlad
2.305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger