AcasăNewsA fost identificat eroul modern care si-a dat viata pentru o fata....

A fost identificat eroul modern care si-a dat viata pentru o fata. Afla povestea lui!

Un incident tragic s-a petrecut duminica, in judetul Timis, unde un tanar de 25 de ani si-a dat viata pentru a salva de la inec o fata.

Aflat cu prietenii pe malul lacului Surduc, Ralf Balazs a vazut cum o tanara si-a pierdut echilibrul si a cazut de pe o saltea pneumatica in apa destul de adanc.

Imediat, tanarul de 25 de ani, originar din Deta, a sarit in ajutorul necunoscutei si i-a salvat acesteia viata. Totusi, imediat dupa ce a adus-o pe tanara la mal, Ralf a fost tras in apa de curentii puternici, iar corpul sau nu a mai fost gasit.

14 specialisti, scafandri si pompieri, cauta corpul neinsufletit de circa 48 de ore, iar Laurentiu Szabo, comandantul formatiunii de pompieri din Faget, a anuntat, conform redesteptarea.ro, ca „anul trecut, in locul respectiv s-au inecat doi timisoreni. Apa este foarte adanca si nu am reusit sa-i gasim. Unul dintre ei a iesit la suprafata dupa 10 zile, iar celalalt dupa 13 zile”.

In varsta de 25 de ani, Ralf Balazs provenea dintr-o familie numeroasa, era absolvent al Grupului Scolar „Sf. Nicolae” din Deta si lucra la TRW Automotive Timisoara. De altfel, din momentul in care s-a petrecut tragedia toate rudele sale au postat cate o poza cu Ralf pe un celebru site de socializare.

author avatar
Cristi Ionita
1.182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger