AcasăNewsA fost felicitat si aplaudat doar pentru ca a mers la vot....

A fost felicitat si aplaudat doar pentru ca a mers la vot. Vezi despre cine este vorba!

(foto: ziarulfaclia)

Un barbat din Pitesti, in varsta de 101 ani, fost detinut politic, a fost primit cu ropote de aplauze de membrii sectiei de votare unde a mers pentru a-si exprima optiunea privind alegerile parlamentare.

(foto: ziarulfaclia)

Batranul a mers la sectia de votare numarul 14 din Pitesti, insotit de fiica lui, in varsta de 80 de ani, si de nepoata sa, unde au fost aplaudati de membrii comisiei.

Desi nu s-a regasit pe lista de vot, fiind trecut pe una suplimentara, barbatul nu a fost deranjat, si a privit partea buna a lucrurilor. „Am fost primit cu aplauze de cei din sectie. Asa s-a intamplat si in vara la referendum. Sunt sanatos, am venit cu drag, eu de la 21 de ani tot votez, am votat de multe ori, cu exceptia perioadei celor 13 ani de puscarie politica si am asistat la cea mai mare frauda electorala, cea din 1946, cand s-a votat mult pentru taranisti, dar s-a facut frauda mare”, a povestit barbatul.

Fostul detinut politic, Alexandru Zamfirescu, ii indeamna pe romani sa iasa la vot pentru ca majoritatea sa decida, afirmand ca pentru crezurile sale a stat 13 ani in temnitele comuniste. „Asta sunt eu la aproape 101 ani, am 100 de ani si jumatate. Duc si am dus mereu o viata linistita, am fost pe front, am facut puscarie ca detinut politic in temnita comunista”, a spus batranul.

La plecare din sectia de votare din Pitesti, barbatul de aproape 101 de ani a fost din nou felicitat si aplaudat de cei prezenti in sectia de votare. Alexandru Zamfirescu este optimist si spune ca abia asteapta sa particpe si la urrmatoarele alegeri.

author avatar
Alina Costache
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger