AcasăNewsA fost facuta autopsia fotbalistului dinamovist

A fost facuta autopsia fotbalistului dinamovist

Autopsia fotbalistului dinamovist Ekeng nu a fost suficient de concludenta pentru ca specialistii sa se lamureasca in privinta cauzei care i-a adus sfarsitul, astfel ca necropsia va fi urmata de analize toxicologice. Totul pentru a se afla exact conditiile care au dus la decesul prematur al tanarului fotbalist camerunez.

In prima parte a acestei zile, specialistii in medicina legala au facut – in prezenta unui specialisti camerunez- necropsia sportivului Patrick Ekeng.

Doar ca, avand in vedere faptul ca, potrivit Digi 24, rezultatul autopsiei – care a evidentiat faptul ca sportivul avea cordul marit -nu a fost concludent, in sensul in care nu le-a clarificat specialistilor cauza decesului fotbalistului, s-au cerut noi investigatii medicale, inclusiv un examen toxicologic.

Se spera, asadar, ca astfel sa se ajunga cat mai repede la o concluzie in privinta cauzelor decesului dinamovistului in varsta de 26 de ani.

Va reamintim ca Ekeng a cazut ca secerat pe gazon, vineri seara, in timpul meciului Dinamo-Viitorul Constanta. Desi a fost dus la Spitalul Floreasca si supus peste o ora unor manevre de resuscitare, tanarul camerunez legitimat la clubul din Stefan cel Mare nu a mai putut fi salvat. Cazul este investigat atat de politisti si procurori, cat si de specialisti din domeniul Sanatatii.

sursa foto: Facebook/FCDinamoOfficial

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger