AcasăNewsA fost cutremur, vineri dimineață, în România. Ce magnitudine a avut

A fost cutremur, vineri dimineață, în România. Ce magnitudine a avut

sursa foto: b1tv.ro

Încă un cutremur s-a produs în România, de această dată în dimineața zilei de vineri, 15 decembrie. Seismul a avut peste 3 grade pe Richter.

Confirm primelor informații făcute publice de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul din 15 decembrie s-a produs în zona seismică Vrancea – Buzău, la ora 04:16, la 116.4 kilometri adâncime. Seismul a avut 3,6 grade pe scara Richter, fiind încadrat de către specialiști în categoria cutremurelor slabe.

Conform infp.ro, cutremurul din dimineața zilei de 15 decembrie s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 54km NV de Buzău, 57km E de Brașov, 60km N de Ploiești, 60km SE de Sfântu-Gheorghe, 74km V de Focșani, 88km NE de Târgoviște.

Cutremur de 4 grade, săptămâna trecută

În decursul lunii decembrie, în țară au avut loc mai multe mișcări telurice. În dimineața zilei de luni, 11 decembrie, în zona seismică Vrancea a avut loc un cutremur de 3,2 grade. DETALII AICI.

Săptămâna trecută, mai exact în seara zilei de sâmbătă, 9 decembrie, la ora 19:08, s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Buzău, un cutremur mediu, de 4 grade pe Richter.

Cu doar câteva zile înainte, mai precis în 4 decembrie, la ora 00:05, în zona seismică Vrancea – Buzău avusese loc un alt cutremur mediu, de 4,8 grade.

De asemenea, la finalul lunii precedente, și anume în dimineața zilei de 26 noiembrie, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, fusese înregistrat de aparatele specialiștilor un cutremur de 4,2 grade, ce s-a produs la 142.8 kilometri adâncime.

527 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai terminati cu prosteala asta.
    Rugati_va la Dumnezeu sa nu vina un cutremur mare.
    Faceți atata tevatura pentru un cutremur de 3 grade.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger