AcasăNewsA fost cutremur în România. Ce magnitudine a avut seismul din 10...

A fost cutremur în România. Ce magnitudine a avut seismul din 10 ianuarie

sursa foto: romaniatv.net

Un cutremur slab s-a produs, miercuri dimineață, 10 ianuarie, în România.

Din câte a anunțat Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul din 10 ianuarie s-a produs la ora 02:08, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la adâncimea de 108.8 kilometri. Cutremurul a avut 2,8 grade pe Richter.

Și, conform infp.ro, s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 29km V de Focșani, 67km N de Buzău, 80km E de Sfântu-Gheorghe, 84km SV de Bârlad, 90km S de Bacău, 94m E de Brașov.

Cutremur slab și pe 8 ianuarie

Nu este singurul cutremur ce s-a înregistrat în România, de la începutul acestui an. În după-amiaza zilei de luni, 8 ianuarie, un cutremur slab, de 2,3 grade, a avut loc în Moldova, Galați. Seismul s-a produs la ora 16:19 și a avut 2,3 grade.

De asemenea, în 7 ianuarie, în țară s-au produs alte două cutremure. Primul dintre ele la ora 03:24, în zona seismică Vrancea – Buzău, ce a avut 2,7 grade pe Richter, iar al doilea câteva ore mai târziu, respectiv la ora 11:21, în Muntenia – județul Ialomița, acesta având 2,6 grade.

Totodată, în dimineața zilei de 4 ianuarie, la ora 05:40, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, avusese loc un cutremur de 3 grade, ce s-a produs la adâncimea de 77.3 kilometri.

694 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger