AcasăNewsA fost absolut SOCATA sa vada cine i-a MANCAT AVEREA pastrata intr-un...

A fost absolut SOCATA sa vada cine i-a MANCAT AVEREA pastrata intr-un sertar!

N-a avut incredere in banci, dar n-a apelat nici la saltea pentru a-si pastra o suma importanta de bani, pe care o primise de la copiii ei. A avut, insa, surpriza vietii, cand a constatat ca cineva ii mancare, pur si simplu, bancnotele!

O chinezoaica a fost cat pe ce sa lesine cand a vazut ce s-a intamplat cu cei aproape 50.000 de euro pe care ii dosise in sertarul unui birou din locuinta sa. Dupa ce a luat banii, femeia s-a gandit ca suma ar fi in deplina siguranta in casa, chiar daca nu i-a pus in vreun seif.

Nu s-a gandit nicio clipa ca vreo vietate va atenta la mica avere. A avut, insa, o surpriza de proportii cand a descoperit ca mare parte din bancnote erau ciuruite, pur si simplu, de „invazia” unor termite. Care, potrivit Metro, n-au stat sa se gandeasca vreo clipa ca distrug avutul chinezoaicei si au tocat valoroasele hartii. Femeia a reusit sa recupereze o parte din suma, dupa ce angajatii bancii la care a apelat i-au schimbat majoritatea bancnotelor, potirivit sursei citate. Chiar si asa, pe langa spaima de zile mari, batrana a ramas cu o paguba insemnata- de circa 8.000 de euro.

[youtube]c1xW3K7SYZE[/youtube]

514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger