AcasăNewsA făcut prăpăd în cale: Un bolid a ajuns în vitrina unei...

A făcut prăpăd în cale: Un bolid a ajuns în vitrina unei benzinării

sursa foto: pressalert.ro

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc într-o stație PECO din țară. O mașină a intrat în magazinul unei benzinării.

Totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 11, într-o benzinărie din Arad. Din primele informații, la volanul mașinii se afla un bărbat de 53 de ani, din Vâlcea.

S-au aflat și detalii cu privire la circumstanțele în care s-a produs acest incident. Conform Antena 3, șoferul a făcut o manevră de mers înapoi. Iar la un moment dat a ajuns cu mașina în vitrina stației de carburanți.

Pagube materiale semnificative

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, procedură care a indicat faptul că nu era sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto s-a ales cu o amendă de 725 de lei și cu 3 puncte penalizare.

După cum se poate vedea din imagini, pagubele materiale rezultate în urma incidentului sunt destul de însemnate. Pe lângă vitrina făcută țăndări, se pot observa și pagube în interiorul magazinului de la stația de alimentare cu carburanți arădeană.

Tot joi, a avut loc un accident în județul Giurgiu. S-a întâmplat în cursul dimineții, fiind implicate un autoturism și o basculantă. Totul s-a întâmplat pe strada Principală din localitatea Adunații Copăceni, conform ISU Giurgiu.

sursa foto: ISU Giurgiu

La fața locului au ajuns o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere de la Punctul de Lucru Călugăreni și Garda de Intervenție Mihăilești. Din fericire, nu au fost persoane rănite.
„Pompierii au acționat pentru sablarea părții carosabile, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări”, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
338 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger