AcasăNewsA facut anuntul: Adelina Pestritu confirma despartirea de Speak

A facut anuntul: Adelina Pestritu confirma despartirea de Speak

Ultima poza cu Adelina postata de Speak, pe Facebook, in urma cu aproape doua saptamani

Desi in ultimele luni s-au tot facut speculatii pe acest subiect, fanii celor doi nu au vrut nici in ruptul capului sa creada ca povestea de dragoste dintre fosta prezentatoare TV si cantaretul cunoscut drept Speak a avut un deznodamant trist si s-a incheiat cu o despartire.

Ultima poza cu Adelina postata de Speak, pe Facebook, in urma cu aproape doua saptamani

Si probabil ca si acum le va fi greu sa accepte confirmarea venita, luni in jurul pranzului, din directia Adelinei. Dar cum de aceasta data nu mai e vorba despre vreo concluzie trasa pe fuga, dupa ce unul dintre cei doi protagonisti ai povestii de dragoste a fost surprins singur la vreun eveniment public ori in vreo fotografie, ci chiar despre un anunt concret, se prea poate ca admiratorii cuplului Adelina-Speak (Stefan Sprianu) sa inteleaga ca nu prea mai e cale de intors.

Cel putin daca este sa citim mesajul postat de Pestritu, pe pagina sa oficiala de Facebook, prin care da de veste – intr-un mod cat se poate de decent si de discret, pana la urma- ca nu se mai poate vorbi despre cuplul Ade-Speak, asa cum erau alintati cei doi. „Imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate”, le transmite Adelina celor care ii urmaresc pagina de pe reteaua de socializare, prin intermediul careia cei doi indragostiti obisnuiau sa posteze fotografii din vacante sau de la evenimentele la care participau impreuna.

Convinsa ca multi vor vrea sa afle si care au fost motivele care au dus la aceasta ruptura, fosta moderatoare a unei emisiuni cu specific monden s-a grabit sa anunte ca nu are de gand sa dea din casa si sa-si spele rufele in public. „Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna”, a ales sa mai adauge Adelina Pestritu.

sursa foto: Facebook/Speak

author avatar
Cristina Stefan
1.257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger