AcasăNewsA doua slujba pentru politistii britanici: dans la bara, vicari, magicieni!

A doua slujba pentru politistii britanici: dans la bara, vicari, magicieni!

 

Austeritatea a determinat peste 20.000 de politisti britanici sa-si ia o a doua slujba, dupa posibilitati si abilitati.

Unul din zece politisti britanici au fost nevoiti sa-si ia inca o slujba ca sa faca fata cheltuielilor de familie, iar acum 23.000 fac obiectul unei anchete daca nu cumva exista conflicte de interese intre slujba de baza si cea din afara programului.

Cele mai ciudate slujbe pe care si le-au ales politistii sunt: vicar, instructor de dans la bara, magicieni, medium. Cam ce „se cauta” acum, pe timp de criza economica! Ministerul de Interne considera insa ca salariile de politisti sunt excelente si ca acestia ar trebui sa se rezume doar la meseria in slujba ordinii publice, drept pentru care, de la anul, se vor introduce noi cerinte in regulamentul politistului britanic.

Pana acum, doar 65 de politisti au fost avertizati sa renunte la a doua slujba, iar zece au renuntat la slujba de politist. Cei avertizati erau in special angrenati in afaceri. In provincie, politistii lucreaza suplimentar ca fermieri si pescari.

Doua cazuri sunt unice. Nick Williams este expert antitero, iar peste program e vicar, el facand cursuri de teologie in timp ce lucra la Scotland Yard. Nicola Brooks, 37 de ani, lucreaza la departamentul resurse umane la Politia Norfolk, iar in timpul liber se distreaza la bara, dar ca instructor!

author avatar
Adina Mutar
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger