AcasăNewsA deschis focul in plina strada, ranind sapte persoane. O victima, in...

A deschis focul in plina strada, ranind sapte persoane. O victima, in stare grava (VIDEO)

Un individ pe care autoritatile nu au reusit sa il identifice pana la aceasta ora a semanat spaima intr-o cunoscuta zona turistica, dupa ce a deschis focul, in plina strada, ranind sapte persoane care s-au aflat in calea lui.

Atacul a avut loc la primele ore ale zilei de duminica, in New Orleans, mai exact pe Bourbon Street, zona cunoscuta pentru cladirile vechi, dar si pentru localurile in care se bea, se mananca si se danseaza pana in zori si care atrag turistii aflati in vizita peste Ocean. Imediat dupa ce au fost auzite primele focuri de arma, in zona au ajuns echipaje de politie, dar si ambulante. Paramedicii le-au acordat primul ajutor ranitilor, transportandu-i de urgenta la spital.

Potrivit purtatorului de cuvant al politiei locale, citat de presa americana, una dintre persoanele ranite este in stare grava, insa celelalte sase sunt in stare stabila, iar vietile nu le sunt puse in pericol. Oamenii legii investigheaza incidentul deosebit de grav, pentru a stabili autorul  atacului, dar si pentru a vedea ce masuri se vor lua in acest caz.

[youtube]HJDrBT6CLj8[/youtube]

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger