AcasăNewsA depus plângere că 4 indivizi i-au furat coletul din autogara Militari....

A depus plângere că 4 indivizi i-au furat coletul din autogara Militari. Când l-au găsit, poliţiştii au rămas ŞOCAŢI de ce era în pachet!

Captură istorică a poliţiei. Un "ocean" de cocaină: 8,8 tone în valoare de 330 de milioane de dolari

O întâmplare reală, ce pare desprinsă totuşi din filmele proaste de comedie, vine din Bucureşti. Procurorii DIICOT au reținut 4 indivizi, cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Bărbaţii sunt acuzați că i-au furat unei terțe persoane un colet, expediat din Olanda, pe care l-a ridicat din fața autogării Militari.

În colet era cocaină

Un bărbat din Bucureşti a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că interlopii i-au furat un colet pe care abia îl ridicase şi în care se afla cocaină în valoare de 30.000 de euro.

Procurorii susțin că cei patru ar fi obținut informații privind trimiterea în țară a unui colet cu cocaină și au acționat la pont. La percheziții, procurorii au găsit droguri de risc și obiecte specifice consumului de cocaină.

Hoţii, arestaţi preventiv

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 5 grame de cannabis, o țigaretă ce conține cannabis, 5 folii cu urme de cocaină, o pipă cu urme de cocaină, o bancnotă rulată ce prezintă urme de cocaină, 7 telefoane mobile, 3.500 de lei și 800 de euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele bănuite de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și tâlhărie fiind conduse în fața procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.C., pentru audieri și luarea măsurilor preventive.

În cauză, 4 persoane au fost reținute, ulterior fiind arestate preventiv”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Procurorii fac acum cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic internațional și intern de droguri de mare risc.

author avatar
Andrei Ștefan
1.308 afisari

8 COMENTARII

  1. Din articol rezulta ca cocaina de 30000 de euro nu a fost gasita dar au fost gasite tot felul de alte gainarii care nu erau in colet.
    Deci pana la urma cum este,unde a ajuns marfa ilegala?este intrebarea la care se pare ca nu exista un raspuns//Din intamplare stiu de un caz similar,in care un sofer al fratilor Camataru a fost prins cu 12kg de cocaina de autoritatile din Constanta si i-au dat marfa inapoi dupa care au scris aberatii in procesul verbal fara sa mentioneze cocaina.Complicitatea merge pana la varful statului sunt politicieni implicati si bineinteles procurori judecatori etcetera.Plevusca arestata de politie este doar praf in ochi.Unde sunt prafurile?Sunt pe plaja la Costinesti la guruBivolaru ,la Tiriac,la Nastase,la Mazare,la famiglia mafiota Petrov-Basescu etcetera

    • Fratii Camataru au legaturi puternice cu securitatea DIE de dinainte de 1989,un nume important care-i protejeaza este famiglia mafiota Garbovan din justitie cu legaturi la sectorul5,Constanta si Craiova
      Bineinteles sunt si alti magistrati cu legaturi la DIE care sunt implicati cu clanurile interlope protejate politic sa faca trafic de cocaina.DIE controleaza SRI,DGA,DGIPI si cam toate serviciile secrete.Mugurel”MANOLE”Isarescu,Stolojean,”PETROV”Basescu,Mazare,Nastase,Dragnea sunt toti controlati de DIE si generalii TALPES/MAGUREANU/GHITA.Cine poate sa sparga nucleul infractional cocotat la varful statului incepand cu decembrie1989???

      • Cand si-a dat demisia Pitulescu din functia de sef al politiei exact despre asta era vorba,despre crima organizata de partid si de stat condusa de generalii mafioti DIE-SIE//SRI/DGA/DGIPI….poate nu credeti dar inclusiv ParchetulMilitar e santajat si santajabil.Cum s-ar spune AICI SI-A BAGAT SARSAILA COADA SI COARNELE….

        • Ultima data am discutat chestia asta cu cineva de la politia bancara elvetiana care mi-a spus ca caracatita mafiota de la Bucuresti l-a inclus si pe ambasadorul JeanPierreVetovaglia,ambasadoarea StellaRonerGrubacic,ambasadoareaMarieJovanovic,ambasadorulGitenstein.
          Si l-am intrebat cine si cum sparge buboiul?
          A inceput sa rada si a zis-Cine va face asta va trebui sa inceapa o cruciada impotriva satanistilor si mafiotilor

          • Concluzie simpla-FUCK GLOBALIST MAFIA FUCK SOROS ONG FUCK „Capitalismul de cumetrie” FUCK LEFT

  2. A ha ha, ala de la care i s-a furat coletul, care totusi valoreaza cam cat o jumatate de aprtament, ca sa nu plateasca cu viata, i-a dat in gat pe cei 4 inter-lopuleti care l-au usurat pe el, marele Kunta Kinte Fara Minte !! Astia sigur au jucat in ceva filme de comedie cu prosti, regizata chiar de marele Sergiu Nicolaescu !! Bai, vedeti unde erau ascunse adevaratele valori de maimutze nebune din Bukale, chia runde nu te astepti, pacat ca s-au nascut talente, si mor sperante, ca la fotbal !! Ha ha ha 🙂

  3. @cucuveaua
    Buna observatia ca nu s-au gasit cele patru pungi. Dar nu era rau nici sa le gaseasca si sa le inlocuiasca cu faina inainte de ardere.

    • Ha ha chestia cu arderea e si asta controversata.Scurt pe doi politicienii conduc toate afacerile cu droguri si interlopii sunt controlati de ei.PUNCT SI DE LA CAPAT dar si cu Johannis tot nu s-a schimbat situatia care provine din 1990 de cand a venit Soros aici cu Iliescu si Brucan.Pe unii i-a facut miliardari in euro si pe marea majoritate i-a distrus…satanistii astia nu mai au niciun fel de limita

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger