AcasăNewsA depus plângere că 4 indivizi i-au furat coletul din autogara Militari....

A depus plângere că 4 indivizi i-au furat coletul din autogara Militari. Când l-au găsit, poliţiştii au rămas ŞOCAŢI de ce era în pachet!

Captură istorică a poliţiei. Un "ocean" de cocaină: 8,8 tone în valoare de 330 de milioane de dolari

O întâmplare reală, ce pare desprinsă totuşi din filmele proaste de comedie, vine din Bucureşti. Procurorii DIICOT au reținut 4 indivizi, cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Bărbaţii sunt acuzați că i-au furat unei terțe persoane un colet, expediat din Olanda, pe care l-a ridicat din fața autogării Militari.

În colet era cocaină

Un bărbat din Bucureşti a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că interlopii i-au furat un colet pe care abia îl ridicase şi în care se afla cocaină în valoare de 30.000 de euro.

Procurorii susțin că cei patru ar fi obținut informații privind trimiterea în țară a unui colet cu cocaină și au acționat la pont. La percheziții, procurorii au găsit droguri de risc și obiecte specifice consumului de cocaină.

Hoţii, arestaţi preventiv

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 5 grame de cannabis, o țigaretă ce conține cannabis, 5 folii cu urme de cocaină, o pipă cu urme de cocaină, o bancnotă rulată ce prezintă urme de cocaină, 7 telefoane mobile, 3.500 de lei și 800 de euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele bănuite de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și tâlhărie fiind conduse în fața procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.C., pentru audieri și luarea măsurilor preventive.

În cauză, 4 persoane au fost reținute, ulterior fiind arestate preventiv”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Procurorii fac acum cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic internațional și intern de droguri de mare risc.

author avatar
Andrei Ștefan