AcasăNewsA dat-o naibii de nunta si a transmis in direct despre cutremurul...

A dat-o naibii de nunta si a transmis in direct despre cutremurul din China! (VIDEO)

Gestul surprinzator facut de o tanara reporter, care a ales sa plece de la propria nunta pentru a-si ajuta colegii, imediat dupa producerea cutremurului din China, a facut rapid inconjurul lumii. Tanara in rochie de mireasa a luat microfonul si a trecut in fata camerei TV, pentru a vorbi cu oamenii, in strada.

Chiar daca si-a pregatit in detaliu cea mai speciala zi din viata – aceea in care va imbraca rochia de mireasa si va deveni sotia barbatului iubit, jurnalista nu a stat pe ganduri si, stiind ca e nevoie de ea la televiziunea la care lucreaza, a plecat de la nunta pentru cateva ore, pentru a acoperi subiectul. N-a mai avut timp sa se schimbe, asa ca a aparut in direct la TV in tinuta de printesa si cu tiara pe cap. A vorbit cu oamenii care au iesit speriati pe strazi, dupa ce pamantul s-a cutremurat.

Seismul care a lovit sambata provincia Sichuan, din sud-vestul Chinei, a provocat moartea a 200 de persoane. Alte 11.500 de persoane au fost ranite si au ajuns la spital, pentru a primi ingrjiri de la medici.

[youtube]Vi4wDGCfx7E[/youtube]

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger