AcasăNewsA dat nostalgia peste ei! Pesedistii mor de dorul lui Adrian Nastase

A dat nostalgia peste ei! Pesedistii mor de dorul lui Adrian Nastase

Adrian Nastase se bucura in continuare de simpatia colegilor

Social-democratii asteapta cu nerabdare ziua in care Adrian Nastase va parasi  “cantonamentul” de la Jilava si va reveni in partid.

Adrian Nastase se bucura in continuare de simpatia colegilor

Love is in the air… Apropierea primaverii ii  predispune pe social-democrati la o stare  de visare, aproape romantica, determinandu-i sa vorbeasca despre  sentimente firesti ca dorul si dragostea.

Social-democratii sufera in tacere

Liviu Dragnea

Deunazi, in butoiul cu melancolie a picat chiar secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, acesta dezvaluind ca absenta colegului Adrian Nastase  ii produce o adevarata zbatere sufleteasca.

Ecaterina Andronescu

„Imi este foarte dor de Adrian Nastase, ii simt lipsa, este un om de la care foarte multi au avut de invatat, ne-a lipsit in partid”, a afirmat Dragnea, sugerand ca, dupa eliberarea din inchisoare,  fostul premier se poate intoarce in partid.

Ilie Sarbu

“Adrian Nastase a fost intotdeauna membru PSD”, a puncat  vicepresedintele Ecateriana Andronescu, amintind ca  “nimeni nu poate sa faca abstractie de calitatea de politician si acumularile intelectuale  pe care Adrian Nastase le-a facut de-a lungul timpului”.

Toni Grebla

“Cuvantul lui poate sa conteze oricand”, a mai spus Andronescu. “Si mie imi este dor de Adrian Nastase”, a marturisit liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu, mentionand ca fostul premier este si va ramane o voce importanta in partid. Partid de care nu s-a rupt niciodata, dupa cum sustine si senatorul PSD Toni Grebla.

Madalin Voicu

Mai putin sentimental decat colegii sai, Grebla se fereste sa utilizeze cuvantul dor, preferand in schimb sa vorbeasca de respect, de anii pe care i-a petrecut alaturi de Adrian Nastase si de guvernarea performanta din perioada 2000-2004. “Da, imi este dor de Adrian Nastase. Nu atat ca om politic, cat ca om de cultura de mare prestigiu”, a recunoscut si deputatul PSD Madalin Voicu.  “Mediul politic romanesc are nevoie de el sau de o persoana ca Adrian Nastase. Ceea ce ne lipseste astazi, iar el avea,  era un fel de ordine, disciplina, de respect si tinuta. Sigur ca fiecare dintre noi avem greseli, probabil ca si el a facut erori, dar fata de ce se intampla astazi si fata de oamenii pe care ii avem astazi ca sablon al politicii romanesti, Adrian Nastase este departe de ceea ce traim cotidian”, a conchis Madalin Voicu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger