AcasăNewsA dat norocul peste un jucător la loto: a câștigat marele premiu...

A dat norocul peste un jucător la loto: a câștigat marele premiu la Loto 6/49! Biletul, jucat în Capitală!

După ce în cursul serii de duminică, 7 februarie, au avut loc, ca în fiecare ultimă zi a săptămânii, extragerile la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, s-a aflat marea veste despre un jucător care și-a încercat norocul la ”jocul vedetă” al Loteriei Române, 6/49!

Și anume acela că a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Este vorba despre premiul de categoria I, în valoare de 8.420.611,68 lei (peste 1,72 milioane de euro).

Biletul care s-a dovedit a fi mai mult decât norocos, de milioane, ar putea spune unii, a fost jucat în sectorul 3 al Capitalei. A costat 18,50 lei și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 și o variantă la Noroc, din câte au transmis reprezentanții Loteriei Română.

E vorba despre primul premiu de categoria I câștigat în acest an la Loto 6/49, precedenta reușită a unui jucător, la categoria I la Loto 6/49, datând din 06 decembrie 2020, fiind vorba despre un premiu de 7.130.807,28 lei.

Iată toate numerele câștigătoare la extragerile din 7 februarie, anunțate pe pagina de Facebook a Loteriei Române:

sursa foto. Facebook/Loteria Română)
author avatar
Cristina Stefan
289 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Adio, șpagă! Controalele instituțiilor statului, înregistrate video

Toate instituţiile cu atribuţii de control din România vor fi obligate să folosească mijloace foto-audio-video în activitățile desfășurate, potrivit unui proiect de lege depus...

Protestele fermierilor din Europa sunt reacția față de ecologismul radical!

După luni de proteste ale fermierilor în orașele de pe întreg continentul, legiuitorii europeni se străduiesc să găsească soluții pentru le potoli furia -...