AcasăNewsA dat lovitura la bancomat: JAF de 6000 de euro!

A dat lovitura la bancomat: JAF de 6000 de euro!

Bancomat-jafA dat lovitura la bancomat: JAF de 6000 de euro!

Un timişorean a reşit „performanţa” de a fura 6000 de euro de la un bancomat, în doar câteva secunde. Cum a reuşit asta? A profitat de faptul că, înaintea lui, un alt client a încercat să depună acei bani în aparat, n-a reuşit, şi, din neatenţie, a lăsat suma în fantă.

Hoţul a speculat momentul de naivitate al acelui cetăţean, şi-a acoperit faţa pentru a se feri de camerele de supraveghere, a furat banii şi s-a făcut nevăzut.

Poliţia cere ajutorul oamenilor

Poliţiştii din Timişoara fac apel la cetăţeni pentru identificarea unui bărbat acuzat de furt după ce a luat 6.000 de euro lăsaţi într-un bancomat de un client care a fost înaintea sa la bancomat.

În data de 26 octombrie a.c., un cetățean s-a deplasat la sucursala unei bănci din Timișoara pentru a depune în contul personal suma de 6.000 de euro.

După ce banii au fost depuși, bancomatul a respins depunerea, suma de bani rămânând în interiorul locașului, cetățeanul în cauză nesesizând cele întâmplate.

Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului, a fost sustrasă ulterior de o persoană neidentificată”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la hoț este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

author avatar
Andrei Ștefan
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger