AcasăNewsA dat jafuri de 1 milion de euro în Franța, apoi s-a...

A dat jafuri de 1 milion de euro în Franța, apoi s-a întors acasă! Românul a fost arestat la Bacău

politia

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat vineri, în Bacău, după ce a făcut o pagubă de 1 milion de euro în Franța.

Bărbatul avea pe numele său un mandat european de arestare și percheziții domiciliare, pe care polițiștii de investigații criminale l-au pus în aplicare.

Românul a furat 500 de catalizatoare

Autoritățile judiciare franceze l-au acuzat de un număr total de 110 infracțiuni de furt, respectiv 500 de catalizatoare, cu un prejudiciu total evaluat la mai mult de un milion de euro.

Românul a fost transportat la sediul I.P.J. Bacău, ca după să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău pentru executarea mandatului european de arestare.

„La una dintre locațiile percheziționate, a fost identificat un bărbat de 32 de ani, bănuit de comiterea faptelor și posesor al mandatului european de arestare.

În fapt, autoritățile judiciare franceze efectuează cercetări cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24.11.2019, pe raza unei localități franceze, ar fi fost comis un furt de 55 de catalizatoare auto în dauna unei întreprinderi, specializată în amenajarea de vehicule.

Până în prezent autoritățile judiciare din Franța au identificat un număr total de 110 infracțiuni de furt, ce reprezintă circa 500 de catalizatoare, cu un prejudiciu total evaluat la mai mult de un milion de euro”, au explicat autoritățile.

Bărbatul a fost reținut, urmând ca marți să fie dus în fața magistraților pentru confirmarea mandatului european de arestare.

author avatar
Andreea Vlad