AcasăNewsA dat foc acoperisului blocului incercand sa afume carne. S-a intamplat la...

A dat foc acoperisului blocului incercand sa afume carne. S-a intamplat la Curtea de Arges! VIDEO

Panica si zeci de locatari evacuati, dupa ce un incendiu de proportii a cuprins acoperisul unui bloc din Curtea de Arges. Dezastrul, spun localnicii, ar fi fost cauzat de o afumatoare improvizata, instalata de un vecin chiar in zona afectata de foc.

Valvataia a semanat groaza in randul oamenilor aflati in imobilul afectat de foc, dar si in randul celor aflati in vecinatatea blocului situat in cartierul Posada. Locatarii au sunat la 112, iar pompierii au intervenit de urgenta, cu mai multe autospeciale, pentru a stavili si lichida flacarile, inainte de a se extinde si de a face pagube si mai mari.

Si medicii de la ambulantele sosite la locul incidentului au intervenit pentru a acorda asistenta unor persoane care au suferit atacuri de panica sau au inhalat fumul degajat de incendiu. De asemenea, o femeie a fost transportata la spital, avand nevoie de ingrijiri, dupa ce a suferit arsuri la picioare.

Martorii citati de stirileprotv.ro sustin ca focul ar fi pornit de la ultimul nivel al scarii afectate de incendiu, din cauza unei instalatii improvizate folosite de catre un locatar pentru a afuma carne. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca exact cauzele producerii incendiului si daca varianta vehiculata de martori se confirma sau nu.

 

210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger