AcasăNewsA dat buzna intr-o biserica din centrul Capitalei, amenintand cu o arma...

A dat buzna intr-o biserica din centrul Capitalei, amenintand cu o arma alba

Linistea unui lacas de cult a fost tulburata, la primele ore ale zilei, de un incident care ar fi putut avea urmari mult mai grave, daca persoana aflata in incinta nu ar fi reusit sa fuga la timp din calea musafirului nepoftit.

Incidentul a avut loc la biserica ce poarta hramul Sfantului Anton, aflata in centrul istoric al Bucurestilor, in cursul diminetii. La momentul respectiv, in biserica nu se aflau credinciosi, ci doar un barbat de o varsta respectabila, care se ocupa de administrarea lacasului de cult. Catre el s-a indreptat, insa, tot elanul unui tanar – in varsta de 35 de ani, conform Observatorului de laa Antena 1, care a intrat decis in biserica si, dupa ce s-a perindat pe la icoane, de parca ar fi fost intr-un soi de recunoastere, s-a repezit la administratorul bisericii, cu un obiect taios- momentan nu e clar daca e vorba despre un briceg sau despre un cutit- si i l-a fluturat pe la ochi.

E lesne de inteles ca omul a disparut din calea tanarului purtator de arma alba si s-a indreptat cat a putut de repede catre agentii de la Politia Locala. In momentul in care acestia din urma au intrat in biserica, l-au gasit pe suspect gata sa traga un pui de somn, convins, pare-se, ca nimerise acasa la el, si nu in Casa Domnului.

Momentan nu se stie ce anume i-a provocat tanarului „confuzia” si nici ce se va intampla pe mai departe cu individul respectiv.

sursa foto: biserica-sfantul-anton.ro

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger