AcasăNewsA dansat manele pe maşina Poliţiei, apoi s-a lăudat pe TikTok. Ce...

A dansat manele pe maşina Poliţiei, apoi s-a lăudat pe TikTok. Ce a pățit acest elev din Giurgiu – VIDEO

Un elev din Giurgiu s-a filmat în timp ce dansa pe o mașină de poliție și a urcat clipul pe TikTok, cu o melodie pe fundal.

Autoritățile au transmis că este vorba despre un tânăr de la un centru de plasament. În timp ce polițistii se aflau în unitatea de învățământ, unde țineau prelegeri pentru o acțiune preventivă, elevul dansa pe autospecială.

Elevul provine dintr-un centru de plasament

El a fost filmat de un alt coleg. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, unde au primit comentarii ironice.

„La data de 11 noiembrie a.c., în timp ce polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară desfășurau activități preventive în interiorul Școlii Speciale nr.1, din municipiul Giurgiu, un elev, instituționalizat în cadrul unei căsuțe de tip familial, s-a urcat pe autospeciala M.A.I., fiind filmat de către un alt elev.În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au transmis polițiștii.


„O să-și îndeplinească visul: se întâlnește cu procurorul”, transmit polițiștii într-un comentariu.

author avatar
Andreea Vlad
365 afisari

4 COMENTARII

  1. Numai cand citesti ca a „dansat manele” pe masina Politiei, iti dai seama ce IQ are generatia astuia care crede ca „suedejji” sunt un demn exemplu de urmat. Viitorul Romaniei…

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri