AcasăNewsA crezut ca este jumatatea ei, dar s-a inselat amarnic! COSMARUL unei...

A crezut ca este jumatatea ei, dar s-a inselat amarnic! COSMARUL unei educatoare din Iasi!

O tanara din Iasi, care lucra ca educatoare la o gradinita din Milano, a crezut ca si-a gasit jumatatea atunci cand l-a cunoscut pe cel care avea sa-i distruga viata pentru totdeauna. Tanara a fost sedusa pe internet de un proxenet din Popricani care a obligat-o sa se prostitueze in Germania.

S-a lasat cucerita de un tanar care i-a promis ca o va lua de sotie daca se muta cu el in Germania, numai ca, odata ajunsa acolo, tanara a fost mutata din bordel in bordel si obligata sa se prostitueze, scrie ziaruldeiasi.ro.

Surse din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi, sustin ca educatoarea l-a cunoscut pe proxenetul roman, Marius Constantin Vantu, in urma cu un an.

Tanara, divortata si cu un copil, nu a fost initial de acord sa il urmeze, insa proxenetul a facut tot posibilul pentru a o convinge pe ieseanca de bunele lui intentii, asa ca in luna august a anului trecut, a venit in Romania unde s-a intalnit cu victima sa. Dupa ce s-a convins de “dragostea” tanarului, educatoarea a acceptat sa renunte la locul de munca din Italia si a plecat cu el in Germania.

„La inceputul lunii septembrie 2012, partea vatamata se deplaseaza in Italia, unde isi reziliaza contractul de munca cu angajatorul sau – victima arata ca lucra ca educatoare intr-o gradinita si avea un venit de 1.400 euro pe luna din aceasta activitate – iar la scurt timp soseste in aceasta tara si inculpatul Vantu Marius Constantin care dupa 2-3 zile o transporta cu autoturismul victimei in Germania, orasul Stuttgart”, potrivit rechizitoriului procurorilor.

Totodata, anchetatorii mai arata ca, odata ajunsi in Germania, Vantu a anuntat-o pe tanara ca va trebui sa se prostitueze, in timp ce el ar fi urmat sa se ocupe de furat, iar cu banii obtinuti, ar fi trebuit sa deschida un coafor in Romania, potrivit aceleiasi surse.

author avatar
Alina Costache
627 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger