AcasăNewsA crezut că dă lovitura, dar a fost prins în flagrant chiar...

A crezut că dă lovitura, dar a fost prins în flagrant chiar de Crăciun. Ce droguri se aflau în coletul ridicat și ce a urmat – VIDEO

(sursa foto: politiaromana.ro)

Un bărbat ajuns în vizorul oamenilor legii a fost în primă fază reținut, iar apoi arestat preventiv. Totul, după ce ar fi fost prins în flagrant, cu cocaină, droguri pe care le-ar fi cumpărat din Belgia, fiind expediate într-un colet.

„La data de 25 decembrie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea unei persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc”, a anunțat marți, 27 decembrie, IGPR, într-un comunicat.

Un kilogram de cocaină

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi mers în luna decembrie, în Belgia, de unde ar fi achiziționat „aproximativ 1.000 de grame de cocaină”, pe care ar fi expediat-o, prin intermediul unei firmei de transport, către România.

IGPR a informat, totodată, că în dimineața de 25 decembrie, adică în prima zi de Crăciun, bărbatul ar fi ridicat, din municipiul Suceava, coletul – „în care erau disimulate drogurile de mare risc, fiind prins în flagrant delict de polițiști”.

Reținut și apoi arestat

Ce a urmat? Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, iar luni, 26 decembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile, conform aceleiași surse.

În cazul de față s-a mai anunțat că suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

author avatar
Andrei Coman