AcasăNewsA condus pe contrasens pe autostrada A2, a lovit o mașină, dar...

A condus pe contrasens pe autostrada A2, a lovit o mașină, dar și-a văzut de drum. Cum a fost sancționat șoferul – VIDEO

(sursa foto: cl.politiaromana.ro)

Un șofer care a circulat pe contrasens pe autostrada A2 (Autostrada Soarelui) s-a ales cu amendă, dar și cu permisul suspendat, pentru 150 de zile, după ce a intrat în vizorul Poliției.

Totul s-a întâmplat miercuri după-amiază. Imagini cu o parte din „cursa” șoferului au ajuns pe Internet. Din câte a anunțat Poliția din Călărași, e vorba de un conducător auto în vârstă de 44 de ani, din județul Ialomița.

A întors la un moment dat, revenind pe sensul normal de mers

„La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 15.53, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, a condus autoturismul pe autostrada A2, pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe sensul normal de mers, rezultând avarii la ambele autovehicule.

Bărbatul nu a oprit la locul evenimentului, continuându-și deplasarea către km 49, unde a efectuat manevra de întoarcere pentru a reveni pe sensul normal de deplasare”, a anunțat IPJ Călărași.

A fost testat cu etilotestul

Unde a fost găsit șoferul și ce a urmat? „Monitorizând poziția acestuia permanent, prin intermediul apelurilor înregistrate prin S.N.U.A.U. 112, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București-Constanța, din cadrul Brigăzii Autostrăzi, au reușit interceptarea acestuia în spațiul de servicii de la km 88, sensul către Constanța”, conform aceleiași surse.

IPJ Călărași a mai anunțat că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătorul auto protagonist al situației ajunse în atenția poliției a fost amendat și lăsat pieton pentru următoarele câteva luni.

„Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile, fiindu-i reținut permisul de conducere, cu dovadă înlocuitoare fără drept”, a mai informat, miercuri, IPJ Călărași, într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
483 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca tot a intrat pe contrasens, de ce nu a circulat pe banda de urgenta din stanga lui ci a circulat pe banda a doua de langa axul drumului? Taran prost, 150 de zile de suspendare este putzin. Trebuia ANULAT permisul fara drept de a mai coduce vreodata.

  2. Un idiot care periclitează conștient viața unor nevinovați. De acord, ar trebui să-i fie interzis perpetuu dreptul de a conduce un automobil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger