AcasăNewsA condus cu peste 400 km/h, s-a filmat şi apoi s-a lăudat...

A condus cu peste 400 km/h, s-a filmat şi apoi s-a lăudat pe Youtube – VIDEO

A condus cu peste 400 km/h, s-a filmat şi apoi s-a lăudat pe Youtube - VIDEOA condus cu peste 400 km/h, s-a filmat şi apoi s-a lăudat pe Youtube - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Imagini desprinse, parcă, dintr-un film de acțiune, în care mașinile ating viteze amețitoare, în ideea de a impresiona și de a ține privitorii cu ochii pe ecrane, au apărut de această dată pe Youtube. Fiind un episod din viața reală, nici vorbă de vreun film.

Protagonistul unui filmuleț postat pe platforma amintită în 9 ianuarie, și care până în prezent a adunat peste 7,3 milioane de vizualizări, nu e vreun tânăr mânat de vreun gând teribilist, cum s-a mai văzut și pe șoselele din România. Ci e un om de afaceri ceh, surprins gonind pe o autostradă din Germania.

Aflat la volanul unui Bugatti Chiron, milionarul apare conducând cu o viteză uluitoare, de peste 400 km/h. La un moment dat, din câte se poate vedea că se indică pe înregistrare, în dreptul acului vitezometrului, mașina ar fi atins și 416- 417 km/h.

Unde au fost surprinse imaginile cu bolidul

Și nu doar că a „zburat” cu autoturismul pe autostradă, s-a mai și lăudat cu episodul pe Youtube. Din câte se pare, a profitat de calitatea drumului și de faptul că nu erau prea multe mașini pe drum, și a accelerat până a depășit – oricât ar părea de greu de imaginat, pentru o mașină în trafic – viteza de 400 km/h.

Conform businessinsider.in, omul de afaceri a condus pe o autostradă din Germania, undeva între capitala Berlin și Hanovra, pe un tronson în care nu există limită de viteză.

690 afisari

1 COMENTARIU

  1. Măi, C.S., de lăudat te lauzi tu, posesor de Golf IV vechi de 15 ani, că ai condus cu 120 la oră… Domnul cu Bugatti a testat bolidul într-o deplină legalitate. Sigur că le-a creat emoții celor cu tărăboanțele pe care le depășea, aceștia neștiind dacă mai conduc sau nu (noroc că n-au coborât din mașini !!!).
    Oricum, mai bine puneai linkul fără alte cuvinte. Ai făcut o compunere de exmatriculare !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger