AcasăA COMIS-O in direct: Pentru ca a "mintit", a fost RASA IN...

A COMIS-O in direct: Pentru ca a „mintit”, a fost RASA IN CAP, la Acces Direct!

Una dintre invitatele Simonei Gherghe a lansat niste zvonuri pe care nimeni nu le-a crezut, si pentru a fi mai convingatoare femeia a promis ca se lasa rasa in cap in cazul in care se va dovedi ca ceea ce spune ea este fals. Iar cum momentul adevarului a sosit mai repede decat se astepta, invitata a ramas fara o parte din podoaba capilara.

Dupa ce a facut scandalul de pe lume cu fetita Luminitei Anghel, a carei mama biologica este, Angelica Constantin a lansat un alt subiect de discutie, si anume ca ea este sora lautarului Marian Mexicanu.

Dupa ce a aparut de cateva ori in platoul Acces Direct, prezentand fabuloasa poveste despre cum a ajuns Marian intr-o alta familie, Angelica si Mexicanu au acceptat sa faca testul ADN pentru a pune capat speculatiilor. Insa lautarul a vrut ca, in cazul in care se va dovedi ca femeia a mintit, fie sa o dea in judecata pe presupusa sora, fie sa o vada tunsa precum Rihanna, doar pe o parte a capului.

In editia de marti, Simona Gherghe a intrat in posesia rezultatelor ADN pe care le-a prezentat public, si care demonstreaza ca Angelica nu este sora lui Marian. Cu toate astea, femeia nici nu a vrut sa auda de onorarea pariului: „Doamne, dar cum sa fac eu asta acum? Nu vreau, nu vreau sa fiu tunsa!”.

Abia amenintarea lautarului, care i-a reamintit ca vor ajunge in instanta daca nu se tine de cuvant, au convins-o pe Constantin sa se lase tunsa.

Simona Gherghe a reamintit, pentru cei care ar fi fost tentati sa o judece, ca momentul a fost rezultatul unui pariu: „Pentru unii telespectatori care poate…eu stiu… nu inteleg de ce am facut asta, sa stiti ca a fost vorba de un pariu. Si Angelica trebuia sa il onoreze…”.

Foto: capturi Acces Direct

author avatar
Alina Costache