AcasăNewsUPDATE: Au căzut primele "capete" importante în cazul „azilelor groazei”. Şeful Poliţiei...

UPDATE: Au căzut primele „capete” importante în cazul „azilelor groazei”. Şeful Poliţiei Voluntari s-a pensionat

politia

A venit şi prima demisie a unei persoane importante, după scandalul naţional numit „azilele groazei”. Șeful IPJ Ilfov a părăsit funcția, marți seara.

După plecarea lui din funcție, ar urma să fie schimbați și doi adjuncți ai săi, precum și conducerea poliției Voluntari. Cu toții sunt anchetați în dosarul DIICOT.

UPDATE: Șeful Poliției din Voluntari, Dumitru Barabula, s-a pensionat. El a făcut acest anunț miercuri dimineață. El și-a luat la revedere de la colegi și a anunțat că se pensionează.

Totul s-a întâmplat pe pe fondul scandalului căminelor groazei.

______________________

Ştirea iniţială:

Plecare în urma anchetei

Demisia comisarului șef Cristian Perșinaru a venit ca urmare a anchetei demarate de Corpul de Control al IGPR la Inspectoratul de Poliție Ilfov, după scandalul „azilelor groazei” din Voluntari.

Ancheta vizează și Poliția Voluntari, urmând ca, cel mai probabil, și conducerea de acolo să demisioneze.

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a dispus, luni, trimiterea specialiștilor din Corpul de Control al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, precum și la Polițiile din Voluntari și Afumați.

Totul în urma dezvăluirilor ororilor din azilele de bătrâni.

author avatar
Andreea Vlad
301 afisari

3 COMENTARII

  1. PRIMA MASURA URGENTA NECESARA SI CARE SE IMPUNE ESTE DESFIINTAREA JUDETULUI ILFOV CARE ESTE 1OO% O STRUCTURA MAFIOTĂ.In nici o tara din lume nu exista o structura administrativa inelara amplasata in jurul capitalei.

  2. Noi ne mirăm de ororile și mizeria din azilului și casele de copii ,dar uităm dezastru din pandemie ,când ardeau oameni la propriu in spitale sub guvernarea pnl și usr,dar n-am văzut ONG-urile să se sesizeze ,asa cum fac acum

  3. Pare ca nemernicii astia care și luat meseria asta de îngrijitori ,doar ca să încaseze bani dar și sa i extermine se vede ca inlocuia repede cu alții dacă ei ii omorau cu zile.Toti trăiesc doar sa incase,e fără efort??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger