AcasăNewsA cazut prima „cartita” din Servicii

A cazut prima „cartita” din Servicii

ss

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, structurile anticoruptie monitorizau atent, de ceva vreme, trecerea unor oameni ai legii de partea cealalta a baricadei.

„NATIONAL” a anuntat in premiera arestarea

In cea mai penibila postura, cea de ”turnatori” tocmai pentru infractorii pe care aveau misunea sa ii urmareasca. Cum unul dintre ofiterii filati a incercat intempestiv sa parareasca tara si sa fuga in Singapore, procurorii DIICOT au decis retinerea acestuia chiar pe Aeroportul Otopeni.

Urmeaza „crima organizata”

Este vorba despre Adrian Constantin Dogarel, subcomisar la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Capitalei, acuzat acum de aderare si sprijinire a unui grup infractional organizat. „Cartita” ii informa pe cei invinuiti intr-un dosar penal despre intregul mers al anchetei, inclusiv de cine sunt filati, care telefoane le sunt interceptate si a distrus si probe. Totul cu sprijinul unor colegi de la „crima organizata”.

author avatar
Catalin Tache
1.195 afisari

1 COMENTARIU

  1. EEEEE bun asa bun. Cred ca ar trebui sa se implice mai mult serviciile in interiorul lor, ca de acolo sunt cele mai mari ‘scurgeri’. Daca reusesc sa se curete ei vor curata si restul. Daca nu, ne infractionalizam cu totii si politia sa se numeasca „Infractionalistica SA” sau „Spaguirea SRL” organe de combatere a cinstei si onoarei :)).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger