AcasăNewsA căzut cu TIR-ul în albia pârâului Cârpa, lângă Orşova. A murit...

A căzut cu TIR-ul în albia pârâului Cârpa, lângă Orşova. A murit pe loc!

sursa foto: ziare.com

Un grav accident de circulaţie a avut loc în apropiere de Orşova! Un șofer de TIR din Turcia a murit în urma evenimentului rutier.

Bărbatul a pierdut controlul volanului și a căzut cu camionul de pe un pod. Cel mai probabil, șoferul a adormit la volan, conform Antena 3.

Ce a anunţat Poliţia?

Polițiști de la Polița Municipiului Caransebeș au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 6, în afara localității Buchin s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat, cetățean turc, în vârstă de 45 ani, conducea o autoutilitară pe DN 6, din direcția Caransebeș către Orșova, la km 445+450 m, ar fi părăsit partea carosabilă, căzând cu autoturismul în albia pârâului Cârpa.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în autoutilitară”, au transmis polițiștii.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Nouă răniți într-un accident între două autoturisme

Nouă persoane, printre care şi o femeie însărcinată şi doi copii, au fost rănite, marţi seară, într-un accident în care au fost implicate două autoturisme. Acesta s-a produs în comuna constănțeană Galeșu.

În evenimentul rutier au fost rănite nouă persoane, cinci fiind transportate la spital. Este vorba de trei femei, dintre care una este însărcinată în patru luni, o fetiţă de cinci ani şi un băiat de 13 ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

Trei bărbaţi şi o femeie au refuzat să meargă la unitatea spitalicească.

author avatar
Andrei Ștefan
265 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger