AcasăNewsA cautat bani de tigari intr-un automat de cafea! Cu ce s-a...

A cautat bani de tigari intr-un automat de cafea! Cu ce s-a ales!

Un barbat a crezut ca da lovitura daca sparge un automat de cafea! Si-a riscat libertatea pentru ca a vrut sa faca rost de bani de bautura si tigari.

Foamea, dar si dorinta de a pune mana pe niste bani, din care sa-si cumpere ceva de baut, dar si un pachet de tigari l-au facut pe un individ din Vatra Dornei sa dea iama intr-un automat de cafea, aflat pe o strada din oras. Si cum a crezut ca daca se pune pe pradat aparatul in toiul noptii, nu-l va prinde nimeni, a trecut de la teorie la practica.

Doar ca ceva nu a mers conform planului, iar hotul a ajuns pe mana politiei. Agentii chemati la locul infractiunii au observat ca aparatul fusese fortat si ca paguba era de circa 80 de lei, potrivit b1.ro. Politistii l-au identificat pe faptas. Odata pus in fata probelor, omul si-a reunoscut fapta, urmand sa suporte consecintele legale.

Oricat ar parea de greu de crezut, cazul nu e tocmai singular. Vara trecuta, un bistritean a ajuns pe mana oamenilor legii dupa ce a ales, la randul sau, sa prade mai multe astfel de aparate. Iar suma stransa nu a fost tocmai mica, desi, daca stam sa ne gandim ca, odata prins, si-a riscat libertatea, pretul platit pentru maruntisul din aparat a fost mult prea mare!

Sursa foto: a1.ro

262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger