AcasăNewsA CASTIGAT premiul cel mare la LOTO, insa NU VA PRIMI NICIUN...

A CASTIGAT premiul cel mare la LOTO, insa NU VA PRIMI NICIUN BAN! Motivul este incredibil!

O tanara din Marea Britanie a jucat saptamanal la loto, impreuna cu ceilalti colegi, insa, inainte de ultima extragere care le-a adus acestora marele premiu, femeia insarcinata a lipsit de la munca din cauza greturilor. Acesta este motivul pentru care colegii norocosi au exclus-o de la impartirea celor 33 de milioane de euro.

Louise Whitby este una dintre cele mai ghinioniste jucatoare la loto. Aceasta, impreuna cu cei zece colegi ai ei, a jucat saptamana de saptamana la loteria din Anglia, EuroMillions, dar in ziua in care au reusit sa bifeze toate numerele castigatoare femeia pur si simplu s-a simtit rau, fiind nevoita sa lipseasca de la serviciu, noteaza dailymail.co.uk.

Angajatii unei firme din Kirkby, care obisnuiau sa joace la comun la loto, au fost orbiti de norocul care a dat peste ei. Imediat ce au aflat ca biletul este castigator, cei zece colegi ai lui Louise si-au dat demisia, stergand-o de pe lista castigatorilor pe  Whitby.

Tanara, in varsta de 31 de ani sustine ca in ziua respectiva a rugat un coleg sa puna si pentru ea 2 lire sterline, pentru bilet, dar niciunul dintre colegi nu mai recunoaste nimic acum. Louise a angajat un avocat care sa-i dea in judecata pe colegii ei si sa intre in posesia sumei de bani care i se cuvine.

Foto: The Sun

author avatar
Alina Costache
4.760 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger