AcasăNewsA CASTIGAT premiul cel mare la LOTO, insa NU VA PRIMI NICIUN...

A CASTIGAT premiul cel mare la LOTO, insa NU VA PRIMI NICIUN BAN! Motivul este incredibil!

O tanara din Marea Britanie a jucat saptamanal la loto, impreuna cu ceilalti colegi, insa, inainte de ultima extragere care le-a adus acestora marele premiu, femeia insarcinata a lipsit de la munca din cauza greturilor. Acesta este motivul pentru care colegii norocosi au exclus-o de la impartirea celor 33 de milioane de euro.

Louise Whitby este una dintre cele mai ghinioniste jucatoare la loto. Aceasta, impreuna cu cei zece colegi ai ei, a jucat saptamana de saptamana la loteria din Anglia, EuroMillions, dar in ziua in care au reusit sa bifeze toate numerele castigatoare femeia pur si simplu s-a simtit rau, fiind nevoita sa lipseasca de la serviciu, noteaza dailymail.co.uk.

Angajatii unei firme din Kirkby, care obisnuiau sa joace la comun la loto, au fost orbiti de norocul care a dat peste ei. Imediat ce au aflat ca biletul este castigator, cei zece colegi ai lui Louise si-au dat demisia, stergand-o de pe lista castigatorilor pe  Whitby.

Tanara, in varsta de 31 de ani sustine ca in ziua respectiva a rugat un coleg sa puna si pentru ea 2 lire sterline, pentru bilet, dar niciunul dintre colegi nu mai recunoaste nimic acum. Louise a angajat un avocat care sa-i dea in judecata pe colegii ei si sa intre in posesia sumei de bani care i se cuvine.

Foto: The Sun

author avatar
Alina Costache
4.756 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger