AcasăNewsA bagat un om nevinovat in inchisoare, mintind ca a fost VIOLATA...

A bagat un om nevinovat in inchisoare, mintind ca a fost VIOLATA timp de trei ore! Motivul este incredibil!

O tanara in varsta de 20 de ani a acuzat un barbat nevinovat, in varsta de 35 de ani, ca a violat-o timp de trei ore. In realitate tot ce voia femeia era sa se razbune pe “agresor” pentru o sicana mai veche.

Aleisha Worrell le-a spus politistilor ca a fost violata si tinuta prizoniera timp de trei ore, dupa care, pusa fata in fata cu detectivii, tanara a marturisit ca a mintit. Din cauza minciunii ei, insa, Sean Hibberd, presupusul agresor, a fost examinat timp de noua ore si a stat in custodia politiei mai mult timp.

Femeia in varsta de 20 de ani este acum inchisa pentru declaratii false, dupa ce le-a povestit oamenilor legii ca a fost rapita de un barbat mascat, dezbracata si legata de un stalp de iluminat, dupa care a fost violata, iar intreg calvarul ar fi durat trei ore.

Hibberd – barbatul acuzat de viol, in varsta de 35 de ani, le-a spus judecatorilor ca timp de noua ore a fost supus unor examene intime amanuntite, in cadrul anchetei privind presupusul viol.

Worrell a marturisit ,insa, ca a mintit, abia dupa ce detectivii au descoperit ca nu a fost in nciun caz abuzata si ca nu mai era de mult virgina. Femeia le-a marturisit ca a vrut sa se razbune pe barbat, dupa ce acesta avusese un conflict cu prietenul ei.

Procurorul David Pugh a declarat ca Worrell a contactat serviciile de urgenta spunand ca a fost rapita. „Tanara a povestit ca a fost luata dintr-o intersectie, dupa care a legat-o de un stalp si a violat-o timp de trei ore. Apoi ea a ramas legata de stalp. Dupa abuz, el s-a imbracat si a plecat si a revenit abia dupa trei ore pentru a o elibera si pe fata. Apoi, cand a ajuns la sectia de politie, ea sustinea ca este ametita din cauza ca barbatul i-a injectat ceva in vene, dupa presupusl viol”, a declarat procurorul, citat de dailymail.co.uk.

Hibberd a fost arestat si supus anchetei. El a fost „examinat intim”, de catre un medic din cadrul politie din Merthyr Tydfil, Wales. Autoritatile au investigand timp de 14 ore acest caz, pana cand au ajuns la concluzia ca versiunea femeii are foarte multe lacune si au inceput sa aiba dubii ca violul ar fi fost real.

Atunci cand i s-a adus la cunostinta ca versiunea ei nu “sta in picioare”, Worrell a recunoscut: „Sunt doar minciuni. Am facut asta pentru ca Sean m-a hartuit pe mine si pe prietenul meu, iar politia nu a intervenit in niciun fel”.

Foto: ring.ro

author avatar
Alina Costache
1.326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger