AcasăNewsA aparut din senin si a facut praf o masina, in plin...

A aparut din senin si a facut praf o masina, in plin trafic! (VIDEO SOCANT)

Din randul imaginilor datatoare de fiori, surprinse in timpul conflictelor din trafic, fac parte si cadrele urmatoare. Protagonistul incidentului este un barbat care apare pe nepusa masa, cu o bata in mana, si face tandari geamul din dreapta soferului.

Scene demne de un film de la Hollywood, pe o sosea din Rusia. Furios pe conducatorul auto, tanarul aflat pe strada a asteptat un moment prielnic, acela in care soferul a incetinit si s-a repezit la masina, inarmat cu o bata. A incercat sa deschida usa, n-a fost chip! Apoi a lovit geamul de cateva ori, pana cand a reusit, in sfarsit, sa-l faca zob. Intre timp i-a transmis una, alta soferului care s-a baricadat in autoturism.

Cand a considerat ca individul cu barba s-a mai calmat, dupa ce a distrus, pe langa geam, si oglinda din partea stanga a masinii, conducatorul auto a deschis portiera si a iesit. Ce a urmat, doar cei doi stiu, pentru ca inregistrarea realizata cu ajutorul unei camere aflate la bordul autoturismului sifonat serios se incheie la scurt timp dupa ce posesorul lui pleaca „la razboi”.

318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger