AcasăNewsA ajuns Bucureştiul pista de de curse a teribiliştilor? Şofer de 16...

A ajuns Bucureştiul pista de de curse a teribiliştilor? Şofer de 16 ani, drogat şi fără permis, la volan

Fenomenul şoferilor periculoşi ia amploare, mai ales în Bucureşti. Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit, în trafic, un puști în vârstă de 16 ani din București care conducea mașina drogat și fără permis.

Tânărul se afla la volanul mașinii pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

Era drogat şi nu avea nici permis

Dincolo de faptul că şoferul era minor, acesta se mai afla şi sub infuenţa substanţelor interzise. Puștiul a fost testat cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv cu privire la o posibilă prezență a unei substanțe psihoactive.

Astfel, acesta a fost condus la sediul Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) pentru prelevarea de mostre biologice. Logic, tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a unei substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. Totodată, din verificările efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule„, a transmis Brigada Rutieră.

Şoferul, reţinut

Ce măsuri au luat poliţiştii? L-au reţinut pentru 24 ore pe şoferul minor şi drogat. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Altfel, un şofer beat şi fără permis a fost oprit în trafic pe raza Sectorului 5. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

author avatar
Andrei Ștefan
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger