AcasăNewsA aflat si Ponta cum e sa fii Geoana

A aflat si Ponta cum e sa fii Geoana

“Che Guevara de Dambovita” a iesit cam sifonat din prima batalie mai serioasa pe care a dat-o de cand a preluat functia de presedinte al PSD.

Victor Ponta a sarit la gatul lui Geoana, asmutit de Crin Antonescu

Desi il detesta atat de mult pe Mircea Geoana,  Victor Ponta ii calca pe urme.  A topait o seara de fericire, convins ca l-a facut  praf pe predecesorul sau, dar s-a trezit dimineata cu sloganul “am infrant” tatuat pe frunte. Dupa ce a desfacut sticla de sampanie, liderul social-democrat a  fost nevoit sa caute repede dopul pe sub masa ca inchida sticla la loc. La fel ca si in cazul lui Geoana, actualul presedinte PSD a fost tratat cu un dus rece administrat de nimeni altii decat Ion Iliescu si Adrian Nastase. Care, intr-un glas, au anuntat ca partidul renunta la actiunile de revocare a lui Mircea Geoana. “Discutiile care au avut loc in Senat, luni, au aratat ca postul de presedinte al Senatului ar trebui mai intai vacantat si abia apoi numit alt reprezentant al PSD. Asta ar insemna un nou vot in plen, ceea ce schimba datele problemei. Exista riscul ca PSD sa piarda functia, pentru ca PDL si UNPR si UDMR au mai multe voturi. Asa ca PSD nu va merge pe varianta vacantarii postului de presedinte prin revocarea lui Geoana, iar situatia va ramane asa cum este acum”, a explicat Iliescu.

Idei putine, dar fixe

Cum Mircea Geoana repeta obsesiv ori de cate ori este atacat ca el are in spate cinci milioane de voturi, Victor Ponta se agata si el cu disperare de  un vot, cel dat luni de membrii BPN. “Voi pune in aplicare deciziile luate luni, fara niciun fel de schimbare. Anume, continuarea demersurilor de inlocuire a lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in functia de presedinte al Senatului si sanctionarea domnului Geoana pentru nerespectarea deciziilor luate de forurile statutare ale partidului. Sunt dispus ca, in masura in care majoritatea membrilor Biroului Permanent National considera necesara schimbarea deciziilor de luni, sa convoc de urgenta Comitetul Executiv si, daca va fi nevoie, Congresul PSD, pentru a se lua masurile care se impun”, a declarat Victor Ponta.

I se trage de la Crin

Mircea Geoana ii arata lui Ponta ca se poate

“Lupta prostanacilor”, asa caracterizau, ieri, pesedistii conflictul Ponta-Geoana. Culmea, multi dintre social-democratii care pana acum nu vroiau sa-l vada nici in poza pe Mircea Geoana, au inceput usor-usor sa incline balanta in favoarea fostului lor lider. Si asta dupa ce au aflat ca Victor Ponta nu a propus sanctiunea de capul lui, ci a fost montat de liderul PNL.  “Antonescu s-a ofensat cand a aflat ca Geoana pleaca in America. Ce-i drept, Mircea a mers in SUA nu prin vechile lui contacte, ci prin cele care urmau sa aranjeze vizita lui Crin si a lui Ponta. Antonescu este cel care l-a impins de la spate pe Ponta sa ceara mazilirea lui Geoana”, ne-a declarat un parlamentar PSD.

[poll id=”135″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
885 afisari

3 COMENTARII

  1. Victor Ponta arată că nu mai este Președintele PSD și forurile de conducere ale partidului trebuie să constate urgent acest lucru, o sa arunce in aer coalitia PNL-PSD din orgoliu propriu. Bravo Ponta ce nu a reusit Base faci tu in locul lui.
    Traiasca mincatoria romaneasca

  2. Daca Ponta va da inapoi si nu scapa de agentul lui base, usl-ul se va sparge, iar base va jubila.Din 2009 am inteles ca geoana este omul lui base si asa va ramane cat va fi in viata politica, un las si tradator de partid, va ajunge la unpr pana la alegeri va fi recuperat, dar nu inainte de a face praf coalitia usl.Ponta si Antonescu ne mai pot salva de mafia statala portocalie.Acum are ocazia Ponta sa ne demonstreze ca el nu este geoana, altfel se va prabusi in ochii electoratului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger