Cauta

A abordat o fată de 15 ani lângă un parc din Bucureşti şi a violat-o. Ce au găsit poliţiştii în maşina suspectului

viol

Un bărbat de 42 de ani din Bucureşti a abordat o fată de 15 ani lângă un parc din Bucureşti, a dus-o cu forţa la el acasă, iar acolo a violat-o. În cele din urmă, tânăra a reuşit să scape din „ghearele” violatorului.

Totul s-a întâmplat în iurmă cu o lună.

Principalul suspect a fost arestat

Ancheta în acest caz a început după ce Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale a fost sesizat, în 8 ianuarie, despre faptul că o fată de 15 ani ar fi fost agresată sexual de către un bărbat necunoscut.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Probatoriul administrat a relevat faptul că la data de 8 ianuarie a.c., după ce ar fi abordat-o pe minoră în zona unui parc, bărbatul ar fi condus-o în locuinţa sa din Sectorul 5, apoi, prin constrângere psihică, ar fi atins-o în zonele intime, aceasta fiind pusă în imposibilitatea de a se apăra.

Ulterior, bănuitul ar fi deposedat persoana vătămată de un lanţ şi de cerceii pe care îi purta, precum şi de mai multe brăţări”, conform Poliţiei Capitalei.

Au găsit bunurile fetei în maşina lui

Poliţiştii au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în Capitală, la domiciliul bărbatului cercetat pentru agresiune sexuală şi furt.

În urma percheziţiei făcute la locuinţa bărbatului şi în autoturismul acestuia, au fost identificate şi ridicate bunurile pe care bărbatul le-ar fi sustras.

Bărbatul a fost găsit şi dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version