Cauta

Primul restaurant subacvatic din Europa

Peste 7000 de clienti au deja rezervari la restaurantul Under, deschis de 24 de ore in Norvegia.

O masa printre pesti

„Under”, care inseamna si „minune” in limba norvegiana, arata sub forma unui tub mare de beton partial scufundat in Marea Nordului, in sudul tarii si  fost proiectat de firma de arhitectura norvegiana Snoehetta, care a creat si cladirea Operei din Oslo si Muzeul Memorial 11 septembrie din New York. Intrarea in cladire da senzatia unei saune, cu scanduri de lemn care acopera sectiunea superioara, insa coborarea pe scarile ce masoara opt metri lungime conduce clientii in zona meselor cu o capacitate de 40 de persoane si o fereastra transparenta gigantica cu vedere panoramic  spre ocean. Un meniu complet cu 18 feluri pe baza de ingrediente locale si fructe de mare poate costa pana la 3.700 de coroane (430 de dolari) de persoana, iar  bauturile sunt incluse. “Vom atrage turisti din intreaga lume, acesta este scopul nostrum”, a declarat Gaute Ubostad, unul dintre fondatorii proiectului. Exista doar catva restaurante subacvatice la nivel global, aflate in principal in destinatii tropicale, precum Insulele Maldive din Oceanul Indian.

Ultimele stiri

  • ANUNȚ DEMARARE PROIECT GURA SOLAR PLANT S.R.L
  • Insula Iubirii se scufundă definitiv: casting de TikTok și povești din Ibiza, nu de pe „insula tentației”
  • Comunicat de presă CAPTUREIT & CO S.R.L.
  • Caricatura Zilei
  • Regenerarea urbană în sectorul 4 reprezintă un proces continuu, în plină ascensiune
  • BREAKING NEWS: Iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, mort într-un accident de parapantă/VIDEO și FOTO de la fața locului
  • Alege ce citești
  • Muzica generată de inteligența artificială devine un fenomen?
  • Bursa creşte cu 1,5% şi atinge al patrulea maxim la rând. Plus 5,4% pe Transgaz, 4% la Banca Transilvania şi 2,5% pe Romgaz
  • Declinul zonelor rurale în Europa. „Acum nu mai există nimic”
  • Exit mobile version