AcasăNews9 motive să-ți cumperi șemineu chiar acum!

9 motive să-ți cumperi șemineu chiar acum!

Toată vara ne confruntăm cu problema că nu știam cum să ne mai răcorim și să ne ascundem de caniculă. Odată cu venirea toamnei, lucrurile se vor inversa, iar problema cea mai mare pentru noi va fi cum să ne încălzim mai repede. Sunt multe persoane care nu au aflat că șemineul poate fi o sursă de căldură eficientă sau că te ajută să faci economii la factura de la gaz.

Rolul principal al instalațiilor de încălzire este de a asigura în perioada rece temperatura optimă în încăperi, în locurile unde omul locuiește sau îți desfășoara activitatea. Practice și plăcute ca aspect, șemineele pe cu focar închis pot fi foarte eficiente ca sursă principală de încălzire a unei încăperi din locuința ta și ajută la realizarea de economii importante pentru bugetul familiei, dacă sunt corect amplasate și folosite conform instrucțiunilor producătorului. Sunt mai mulți factori care dictează alegerea unui semineu pe lemne. Cei mai importanți i-am enumerat mai jos:

  1. dimensiuni proporționale cu cele ale camerei unde urmează să fie amplasat șemineul
  2. randament termic crescut
  3. tiraj optim al aerului
  4. ecologic, emisie de noxe scăzută
  5. consum redus de combustibil
  6. ușor de amplasat
  7. protecție ridicată contra incendiilor
  8. întreținere ușoară
  9. convenabil raportat la preț-calitate

Șemineele pe lemne țin pasul cu competiția și pot oferi o alternativă bună la alte surse de încălzire a locuinței și, de asemenea, economii însemnate la buget. Iar atmosfera pe care o creează nu poate fi oferită de nicio altă sursă de căldură, și știm că acest lucru nu poate fi contestat. Ce altă sursă de căldură strânge familia împreună, creează amintiri de neuitat, te relaxează prin dansul flăcărilor sau trosnetul lemnelor? Evident că numai un focar semineu îți poate oferii toate acestea, plus relaxarea de care ai atâta nevoie într-o lume din ce în ce mai agitată și aglomerată.  Dacă locuiești la casă, lista cu motive pentru a-ți construi șemineul mult dorit poate continua, însă un lucru e clar: în ziua de astăzi șemineul nu mai este un lux, ci o achiziție inteligentă. Șemineul se dovedește a fi chiar o necesitate, având în vedere eficiența sa, randamentul ridicat și faptul ca alternativa de incălzire pe gaz, atrage cu sine cheltuieli mult mai mari.

Designul modern, clasic sau rustic, împreună cu ambianța creată de șemineul pe lemne cu siguranță vor face livingul tău și mai atrăgător și prietenos. Nu sunt multe lucruri care să îți aducă plăcere mai mare decât să petreci un timp de calitate împreună cu familia ta în jurul focului și la căldura emanată de acesta.

Te-am convins că șemineul e o alegere înțeleaptă? Atunci nu ezita să cotactezi echipa de specialiști de la Șeminee Alba care dispune de o gamă largă de modele de șeminee, pentru toate gusturile, în funcție de  tipul de locuiță sau orice alte preferințe. La Șeminee Alba, parte a grupului PEFOC, ai garanția calității, transport gratuit și nicio grijă în plus! Dacă vrei o soba semineu aspectuoasă, un termoșemineu, un șemineu pe gaz sau sticlă șemineu termorezistentă de calitate superioară, PEFOC și partenerii te ajute chiar acum!

author avatar
National
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger