AcasăNews80 de turişti de la mare au dormit în stradă. Pompierii i-au...

80 de turişti de la mare au dormit în stradă. Pompierii i-au evacuat, de urgenţă, din hotel! (VIDEO)

incendiu-ISU 80 de turişti de la mare au dormit în stradă. Pompierii i-au evacuat, de urgenţă, din hotel!

Clipe de uitat pentru câteva zeci de turişti care au ales Eforie Sud. Un incendiu a avut loc marți dimineață la un hotel, în care se aflau 83 de persoane. Dintre acestea, 79 erau turiști și 4 angajați ai hotelului, conform ISU Dobrogea.

Apelul la 112 a venit în jurul orei 4 și anunța că la un hotel din Eforie Sud, cu 44 de camere, sunt degajări mari de fum. Autoritățile au intervenit cu 4 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 descarcerare, 3 echipaje SMURD, 2 Ambulanțe și 40 pompieri.

O singură persoană dusă la spital

Incendiul a izbucnit în jurul orei 4.00, la un hotel din Eforie Sud, care are 44 de camere.

Pompierilor li s-a spus că există o degajare mare de fum. Dintre persoanele din hotel, 47 au ieșit singure, iar 36 de turiști au fost evacuați de catre echipajele de pompieri.

16 dintre ele, între care 11 adulți patru copii și un bebeluș au fost coborâte de pe acoperișul hotelului, unde au ieșit din cauza fumului dens.

O singură persoană care a fost intoxicată cu fum a fost transportată la spital de către un echipaj de Ambulanță. Este vorba despre o persoană conștientă, cooperantă.

Incendiul a fost lichidat la ora 04:58, cauza probabila a incendiului fiind scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

author avatar
Andrei Ștefan
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger