AcasăNews80 de specii de extraterestri traiesc pe Pamant

80 de specii de extraterestri traiesc pe Pamant

Recent, primul nostru ministru technocrat, D J Ciolos s-a tot intalnit cu premierul canadian in speranta eliminarii vizelor pentru romani. Intre timp, Paul Hallyer, fost ministru al Apararii din Canada in anii ’60 considera ca in lume sunt peste 80 de specii de extraterestri.  Adica ei au deja imigranti coborati din Cer.

Hallyer a discutat subiectul la „Russia Today“, unde a adus argumente pentru existenta acestora. „In 1961 au trecut peste 50 de avioane extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia sa apese butonul de panica, dar s-a razgandit.  Dupa trei ani au stabilit ca cel putin patru specii au vizitat planeta noastra in ultima mie de ani“, a spus Hallyer. Desi nu aduce dovezi stiintifice, canadianul e convins ca stie adevarul. „Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje in care oamenii imi zic ca au vazut extraterestri si navele lor. Aceasta informatie e secreta pentru ca guvernele nu vor sa vorbeasca despre ea“, a mai spus fostul ministru al apararii.

Mare inghesuiala E.T. pe Pamant

El mentioneaza ca 80% din rapoartele pe care le primea cand era ministru al apararii despre formatiuni extraterestre s-au dovedit false, dar 20% nu aveau nicio explicatie. „Ultimele rapoarte pe care le-am primit din diverse surse arata ca sunt peste 80 de specii diferite. Unele merg pe strada si nu le poti diferentia de oameni. Sunt ceea ce noi am numit “blonzii nordici”  sau albi inalti. Chiar unii extraterestri si-au imbracat femeile in maicute, le-au trimis in Las Vegas, iar acolo nu au fost recunoscute“, a mai spus Hallyer. Fostul ministru a mentionat ca extraterestrii sunt fiinte pasnice, benigne de cele mai multe ori, dar exista doua specii care nu par a fi asa pasnice, dar pe care le investigheaza acum.

Invataminte galactice

Hallyer mentioneaza ca extraterestrii au venit din diverse surse. „Pentru o perioada de timp stiam doar de cei care au venit din sisteme stelare diferite, cum sunt Pleiadele, Zeta Reticuli si altele.  In ultimele luni mi s-a spus ca au aparut si din sistemul nostru stelar, de pe un corp ceresc numit Andromeda, una dintre lunile lui Saturn. De asemenea, mai sunt unii pe Venus si pe Marte“, a mai spus canadianul. “Cineva cu care am vorbit acum cateva zile a vorbit cu ei in 1974 si au fost dusi pe Andromeda, prin teleportare. Sunt ingrijorati ca am construit arme care pot afecta si Pamantul, dar si Cosmosul. Vor sa lucreze cu noi, sa ne invete. Ei lucreaza prin indivizi – aleg oamei care nu sunt infricosati de existenta lor si ii educa”, a mai spus barbatul.

100 de milioane de dolari pentru cautarea extraterestrilor

Trei dintre cei mai bogati si mai inteligenti oameni din lume spera sa fie primii care sa gaseasca viata extraterestra. Seful Facebook Mark Zuckerberg, antreprenorul rus Yuri Milner si astrofizicianul Stephen Hawking au dezvalui ca vor asculta semnalele de la Terra 2.0. Numita oficial Proxima b, planeta telurica supranumita Terra 2.0 se crede ca detine conditiile prielnice pentru viata si se afla la doar patru ani lumina de Pamant. Trioul s-a angajat sa sustina financiar cu 100 de milioane de dolari un proiect ambitios intitulat ”Breakthrough Listen”, care va utiliza cele mai puternice telescoape din lume pentru a capta mesaje de la extraterestri. Spre deosebire de miile de exoplanete descoperite pana acum, Proxima b este accesibila de pe Pamant, potrivit oamenilor de stiinta. Desi patru ani lumina inseamna o cale lunga, viitoarele generatii de nave spatiale ar putea realiza calatoria catre aceasta planeta in cateva decenii.

author avatar
Catalin Dumitrescu
4.063 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger