AcasăNews73 de morti si sute de raniti la un meci de fotbal...

73 de morti si sute de raniti la un meci de fotbal din Port Said, Egipt! VIDEO

Miercuri seara au murit 73 de persoane in urma violentelor care au izbucnit dupa un meci de fotbal dintre 2 echipe egiptene in orasul Port Said (nord), potrivit unui bilant de ultima ora obtinut la patru spitale din Cairo.

Doua incaierari intre suporterii celor doua echipe, Al-Masry si Al-Ahly, s-au soldat cu 73 de morti si sute de raniti, dar ‘acest bilant s-ar putea agrava’, au indicat responsabilii celor patru stabilimente spitalicesti, consultati de AFP.

Acesta a fost unul dintre cele mai nenorocite incidente din sportul egiptean de decenii, un oficial al serviciului de securitate si un medic declarand pentru Associated Press ca suporterii clubului gazda, Al-Masry, au invadat terenul la scorul de 3-1 pentru formatia lor, una dintre rarele succese in fata puternicei Al-Ahly.

Fanii gazdelor au aruncat cu pietre, petarde si sticle, ranind si cativa jucatori, dupa care au izbucnit incaierarile fatale. Un medic de la morga din Port Said, oras pe coasta Mediteranei, a precizat ca o parte dintre morti sunt reprezentanti ai fortelor de ordine.

Un comunicat al guvernului egiptean a confirmat cei 73 de morti la televiziunea de stat.

[youtube]Ta4VkpjcdMY[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
472 afisari

1 COMENTARIU

  1. „73 de morti si sute la un meci de fotbal din Port Said, Egipt!”

    Sute de ce ? Vai de titlul vostru !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger