AcasăNews70.000 de euro pentru tratamentul lui Nesu

70.000 de euro pentru tratamentul lui Nesu

Nesu spera ca, intr-o buna zi, se va putea ridica din scaunul cu rotile

Organizat pe 9 mai, in Sala Polivalenta din Capitala, evenimentul „Uniti pentru Mihai” s-a bucurat de o excelenta promovare, iar rezultatele se vad acum.

Nesu spera ca, intr-o buna zi, se va putea ridica din scaunul cu rotile

Scopul evenimentului l-a reprezentat strangerea banilor necesari pentru ca fostul international Mihai Nesu sa-si continue tratamentul in Statele Unite ale Americii. Reamintim ca Nesu a suferit un grav accident acum cinci ani: la un antrenament al echipei sale (FC Utrecht), el s-a lovit la coloana vertebrala, ramanand paralizat.

Cu ajutorul Clubului Sportiv al Armatei, in Sala Polivalenta s-a organizat un meci aniversar intre generatia Steaua ’86 si Steaua ’06, iar banii stransi din bilete, drepturi tv si donatii au fost oferiti lui Nesu. In total, 70.000 de euro, o suma care ii ajunge fostului fundas stanga pentru cinci luni de tratament si terapie in SUA.

Printre cei care au donat bani pentru cauza lui Mihai Nesu s-a numarat si Cosmin Olaroiu. De altfel, 50.000 de euro s-au strans numai din sponsorizari, in timp ce 20.000 au provenit din vanzarea tichetelor de acces si a materialelor promotionale.

Extrem de costisitor, tratamentul in SUA il costa anual pe Nesu aproape 200.000 de euro. Pana in prezent, el a mers doar de doua ori acolo, cinci luni in 2012 si trei luni in vara lui 2015.

author avatar
Tudor Borcea
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger